… Och om ni tar er till Ekenäs Cityloppis kan ni svänga via Pop-up butiken på Kungsgatan också. Där har jag nämligen fått låna e ställning och säljer bort några e/s design prover. Både multifunktionella Nicolie klänningar och byxdressar samt  unika coctailklänningar – alla felfria. Det kan vara fråga om ett smalare gummiband i midjan eller fel längd eller dylikt och därför säljs produkterna inte till normalpris i nätbutiken utan nu -70%. 

I pop-up butiken säljs även bland annat Hunkydory, Dry lake, Sheap Monday och även mycket  herrkläder. Så skynda dit om du är sugen på förmånliga klänningar! Några av mina egna plagg blev på hälft så jag kommer att fylla på om drygt en vecka då vi kommit hem från semestern. 

För JA. Nu tar vi semester. En vecka i Mallorca. Adios! 

6 reaktioner till “Sample sale

  1. Hejsan! Det blir troligtvis på torsdagen. Jag uppdaterar om det här på bloggen när jag fyllt på så kika in här och kolla. Men troligtvis torsdag alltså 🙂

   Gilla

   1. Okej, va roligt! Var in och kollade på lördagen, men då fanns det bara två klänningar kvar. Kommer du ha några plagg i storleken M eller är det bara mindre prover?

    Gilla

    1. Ja jag hörde att så gott som alla plagg hade gått åt. Nu minns jag inte riktigt storlekarna men de flesta är S eftersom jag oftast gör proverna i just S. Men kanske något M också!

     Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s