elinsandholm 2016 77 (1)Jag har någon sorts mystisk rastlöshet och oro i kroppen. Vet inte varför. Så jag förtränger det med två goda nyheter från förra veckan.

1. Kontraktet är undertecknat och jag har officiellt hyrt 55 kvadratmeter studio i Åminne, några kilometer utanför Karis. SÅ LÄTTAD! Att producera i mitt lilla arbetsrum hemma fungerar inte längre då volymerna ökar och jag ser fram emot att flytta ut hela kalaset. Det nya utrymmet – renoverade kontorsutrymmen men tillhörande kök, wc och till och med dusch och bastu och larm och grejer – har jag hittat via kontakter så det är inget som marknadsförs på offentliga sidor. Tillsvidare är jag alltså ensam där vilket passar mig ypperligt.

Tack vare detta får vi dessutom ett extra rum till förfogande här hemma som ska bli gästrum/kontor. Inga datorer vid matsalsbordet längre. Inga tygrullar i Sigges rum. Inga barn som river ut datasladden när man jobbar, eller äter upp pappren från printern. Najs.

 elinsandholm 2016 77 (2)

2. Fick besök av den lokala tidningen i fredags som gjorde en sommarintervju med mig, gällande mitt företag. En väldigt behaglig intervju, avslappnad. Jag brukar inte känna mig tillfreds under intervjuer, kanske för att jag finner det lite obekvämt att prata om mig själv, men då det gäller mitt eget företag och min nisch kring multifunktionella kläder kan jag babbla hur länge som helst.

Är väldigt tacksam över den marknadsföring det innebär. Marknadsföring är överlag något jag ska börja syssla mer med nu när den första ruschen är över och tiden räcker till. Hittills har jag endast koncentrerat mig på att producera och leverera.

Att sånt. Ny vecka. Den sista före semester så nu kör vi, med eller utan olustiga känslor i kroppen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s