elinsandholm 2016 76 Canon 6D (1)Och plötslig var jag ägare av en sprillans ny Canon. Det här är en investering till mitt företag som jag suktat efter så löjligt länge. När jag väl bestämde mig för att köpa så tog jag i ordentlig och beställde hem den modell som fått grymma recensioner vad gäller både användbarhet och bildkvalitet – en Canon EOS 6D. Visst svider det illa i plånkan men jag tror på riktigt att  denna pryl kommer att förändra mitt liv.

Satt igår kväll och sträckläste manualen (ÄLSKAR att den fortfarande kom i pappersversion) och planerar redan nya fotoshoots. Materiell lycka kombinerat med nytta. Fantastiska grejer. Får leva på makaroner i några månader nu.

elinsandholm 2016 76 Canon 6D (2)Bokstavligen första bilden knäppt med min nya Canon EOS 6D. Jag är förälskad. I både kameran och motivet. 

2 reaktioner till “Canon förälskelse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s