elinsandholm 2016 68 Isolde jumpsuit (2). Ni har väl inte missat att byxdressarna nu finns på nätbutiken? Två modeller i flera färger (några färger fattas än. På kommande!) Jag äger själv endast en byxdress från tidigare eftersom jag har så lång överkropp så alla byxdressar blir för korta i skrevet. Men denna ena har jag använt miljoner gånger, ofta till fest, eftersom jag inte alltid känner mig bekväm i klänning. Därför ville jag skapa egna byxdressar.

Målet med e/s design byxdressarna var att skapa något festligt som även kan användas till vardags. Själv glider jag omkring i dem titt som tätt här hemma och på helgen åker en på då vi ska på fest. Så ja, om jag får vara domare så har målet uppnåtts. Och säg mig något bekvämare att gå på fest i än en byxdress i trikå. Som att gå på fest i cool pyjamas.

Några färger fattas som sagt än och jag ska fota tydligare produktbilder rakt framifrån och rakt bakifrån. Det är sådana förbättringar som jag inser med tiden då produkter laddas upp. Det blir nästa veckas projekt.

elinsandholm 2016 68 Isolde jumpsuit


Inlägget innehåller adlinkar

2 reaktioner till “Byxdressar

  1. Vilka jättefina byxdresser och klänningar du gör, har helt missat dessa men tur jag hittade hit och till din webbshop nu 🙂

    Gilla

    1. Tack Satu, vad roligt att du gillar det du ser. Det värmer mitt lilla hjärta 🙌🏻 /Elin

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s