elinsandholm 2016 64 Isolde jumpsuitHemma igen efter dygn ute på stugan i Ekenäs skärgård där vi firade midsommar med sambons familj, som så många gånger förr. Idylliskt, då man är strandsatt på en ö och kan låssas att inget annat existerar. Vi har ätit och sovit och relaxat oss så saakeli, och det enda produktiva vi gjorde var att fota några bilder på den olivgröna byxdressen jag hade på mig. Men de bilderna kan slänga sig i väggen efter att jag sett Sofias. Herrejestas vilken kvinna!

Men nu är helgen över och livspusslet tar fart igen. Sambon har nattskift den kommande veckan vilket egentligen är idealiskt eftersom jag då har möjlighet att jobba eftermiddagar, då sambon sovit klart och kan ta hand om Sigge. Yess, vi går med andra ord helt om varan och umgås knappt alls. Så kan det gå då båda jobbar. Men det funkar tillfälligt och till hösten blir det annorlunda. Och om två veckor åker vi på semester, så nu smakar det att jobba!

elinsandholm 2016 66 SiggeBonusbild på barnet som hittade tomflaskorna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s