elinsandholm 2016 62 es design (3)Det händer saker på webbshoppen just nu.

Uppdaterade priser. Vid första anblick kan man tro att priset på Nicolie klänningarna stigit men så är egentligen inte fallet. Cover-up toppen, som tidigare sålts som en tilläggsprodukt, är nu inbakad i priset och följer automatiskt med beställningen. Det har nämligen visat sig att de flesta vill ha toppen som tillägg och att andra missat att den ens existerar och beställt den i efterhand. Klänningen blir mycket mer mångsidig och praktisk med toppen som tillägg, vilket är en stor del av hela grejen med mina kläder, så det känns vettigare att den automatiskt följer med, i samma färg och storlek som klänningen.

Anpassad läng på köpet. Även detta är nu inbakat i priset. Eftersom jag själv syr alla plagg är det inte något problem för mig att justera längden. Snarare knasigt att man ska behöva ”lida” om man är lång eller kort så från och med nu är justerad längd en gratis service hos e/s design. Känns bra att kunna erbjuda det där lilla extra.

Överlag är det här med prissättning väldigt knepigt, eftersom det är svårt att beräkna hur mycket tid jag lägger ner på varje klänning. Det är sådant som klarnar med tiden. Mitt mål är ändå inte att pumpa kunder på så mycket pengar som möjligt utan jag strävar efter att ge vara för pengarna och istället lägga ett så lågt pris som möjligt utan att själv bli lidande. Alla ekonomer gråter floder nu haha. Med det sagt, allt är handgjort i Finland (av mig personligen ja) vilket måste tas i beaktande. Jag kan inte jobba 12 timmar om dagen utan att dra in vettiga pengar. Jag har även fått många kommentarer om att priserna är för låga, så vad göra? Hmmm. Knepigt knepigt. Jag får helt enkelt prova mig fram och just nu provar vi så här.

Några små tekniska problem mer priserna försöker jag även åtgärda, som exempelvis priser som hoppar omkring (de stämmer alltid i kassan dock!) och momsen som läggs till först i slutskedet. Det här är saker som jag själv inte kan påverka utan som har med inställningar att göra och alltså sköts av Wix. Frustrerande. Men det ska lösa sig, sakta men säkert…

 

elinsandholm 2016 62 (2) es designHar du redan beställt en Nicolie klänning men inte någon Cover-up top? Nu bjussar vi på frakten med koden COVERUPDELIVERY.


Inlägget innehåller adlinkar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s