elinsandholm 2016 053 fotoshoot (1)För exakt en vecka sedan hade vi produktfotografering med bussiga Sofia och på grund av tidsbrist stod jag själv framför kameran den här gången. Klick klick. Sex plagg på 90 minuter. Så himla fint när samarbetet funkar.

Som bäst försöker jag plocka ut de bilder som ska redigeras och användas på nätbutiken. Jäkligt svårt att vara objektiv då man ser sitt eget fejs på flera hundra bilder så efter den stora rensningen är det faktiskt sambon som väljer ut de slutgiltiga. Men nytt färgalternativ på kommande – fantastisk röd färg – och två jumpsuit modeller. Otippat nog är det den med vida ben som jag fallit för och glider omkring i som bäst.

Snart uppe på nätbutiken alltså.

elinsandholm 2016 053 fotoshoot (7)b


Inlägget innehåller adlinkar.

 

4 reaktioner till “Smakprov

    1. Tack Katri, vad roligt att du gillar den! Strävar efter att den ska finnas på webben innan nästa vecka. /Elin

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s