IMG_0703Oldie but goldie

Tjolahopp, så var jag tillbaka till min gamla goda WordPress blogg. Sicken tur att den låg kvar (och att jag fortfarande minns hur man fifflar med insällningarna). Jag vinkar nu alltså adjö till Sevendays och tackar för mig. Bloggen kommer att fortsätta här som vanligt, om än med lite mer organiserat innehåll.  Ovan ser ni exempelvis tydliga kategorier vad gäller kläder och kvalitet. Tanken är att det ska vara lättare att hitta bland inläggen och att man ska kunna plocka fram det som intresserar. Jag tänker även varje måndag svara utförtligt på en läsarfråga vad gäller kläder, kvalitet och företagsamhet, så var bussiga i kommentarsfälten – jag ska bli bussigare på att svara, vilket torde var lättare eftersom WordPress även fungerar i telefon. Att sådant.

Mycket är på hälft och inläggen ligger inte ännu under rätt kategorier. Dessutom har jag inte lyckats importera materialet från Sevendays (XML fil. Alltså vad?). Men månne inte det blir ordning så småningom.

Ni är väl med mig, visst?

 

Och för att göra det enklare att följa >> Följ min blogg med Bloglovin

bloglovin logo

4 reaktioner till “Jag är tillbaka!

 1. Hej, jag hänger gärna med 🙂 Hur blir det med bloglovin, har annars så svårt att hänga med. Jag är jätteintresserad av dina klänningar, dom är så otroligt fina!

  Gilla

  1. Vad roligt Annika! Bloglovin ska självklart uppdateras så att det gr att följa mig där. Lägger ut en länk då jag fått det gjort! Tack för påminnelsen. /elin

   Gilla

  1. Jaaa men tack, vad roligt! Jag är faktiskt peppad att skriva mer nu. Vi får se hur länge det håller i sig haha 😀

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s