elinsss.com 2015 052 fråga mig

Klick klick klick KLICK KLICK KLICK. Håller på mixtra med nya bloggen på sevendays sajten. Lansering imorgon kväll! Så jag försöker skräddarsy både det visuella och praktiska. Lär mig snabbt, är lite småbesatt av dator-fiffel och tycker inte det ska bli några problem, men visst kommer jag att saknar WordPress. I över fem år har jag bloggat via WordPress och är helt frälst av denna sajt då det mesta är möjligt. Men hey, nya vindar och möjligheter och jag ser fram emot flytten. Kommer ändå att fortsätta uppdatera här ett par veckor, för att göra det hela så smidigt som möjligt.

Nåväl. För att inte släpa med oss onödigt mycket frågor i samband med bloggflytten så gör jag något utöver det vanliga – frågestund. Yess. Nu kan ni fråga vad som helst av mig. Min skostorlek. Något om sambon. Jobb. Preggogrejer. Vadsomhelst. Även personliga frågor som jag vanligtvis är sparsam med.  So hit me! Nu eller aldrig om obestämd framtid.

9 reaktioner till “Fråga

 1. hej
  vet du redan hur länge du tänker stanna hemma som mammaledig? Och vad är planen efter det?

  Gilla

 2. Jag skulle gärna veta mer om ert hus. Ser fint ut. Hur stort är det? Prisklass? Hur ser gården ut?
  Bilder är också en bonus!

  Gilla

 3. Hej! Först å främst, tack för att din blogg är så lärorik! Har aldrig tidigare tänkt ”på riktigt” vad kläderna jag köper är för material. Enda jag typ visste var att acryl e dåligt å billigt, men nu… Ja, nu läser jag på VARJE klädesplagg vad de är gjorde i för material. Å det är så givande. Vill hemskt gärna lära mer å dina tips är guld värda! Vilken är din favorit klädaffär? Eller klädmärke? Köper du kläder på h&m? Var ska man börja om man behöver en bra och välfungerande basgarderob? Lycka till med allt.

  Gilla

  1. åååh jag blir så glad av att höra det, för det är just precis det jag strävar efter. Att sprida kunskap 🙂 Härligt att du tagit åt dig! Ska återkomma med svaren.. /Elin

   Gilla

 4. Precis som ”M” skrev, vill jag också tacka för din inspirerande och lärorika blogg! Jag har helt ändrat köpbeteende sedan jag började läsa din blogg. Materialet är absolut viktigast för mig nu då jag köper kläder. Men en sak vill jag fråga: Varför blir mina kläder av viskos noppiga? Har märkt det på flera plagg. Sen får du också gärna berätta lite mer om hur det kändes att bygga hus. Finns det ”mentala fallgropar”? Hur reagerade ert förhållande på byggtiden? Tack för en bra blogg!

  Gilla

  1. Tummen upp för dig som blivit mer kritisk till material! Älskar sådant 😀 Ska återkomma till dina frågot ASAP. /Elin

   Gilla

 5. Hur har din erfarenhet med änglaflickorna påverkat hur du mått mentalt under den här graviditeten? Har du varit väldigt orolig och hur känner du inför förlossningen?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s