elinsss.com 2015 049a arbetsrum

Städat. Ordnat. Till vänster plockat ihop det som är halvfärdigt till kollektionen, till höger sådant som inspirerar.

Räknade sådär snabbt ihop att jag tillbringat tio timmar i arbetsrummet idag. TIO. Jaahas. Hade tänkt mig göra bokföring och gå ut och gå och städa och dittan dattan men så puuuuf var dagen slut.

Ibland skrämmer det mig, hur många timmar jag tillbringar i studion med att konstruera, sy, designa. För att inte tala om hur mycket pengar jag lagt ner på allt det som finns därinne. Jag menar normala människor köper väl märkesväskor och Thailandresor. Min Thailandresa blev i form av en symaskin istället. Två, om vi ska vara ärliga. Så dit for märkesväskan också. Jo kyllä. En bra symaskin kostar fyrsiffrigt. Ibland då jag ser på mig själv med en främlings ögon så tycker jag det verkar lite hullut. Samtidigt är det värt det för mig. Det har aldrig någonsin känts som en uppoffring, all tid, energi och pengar jag lagt ner. Jag älskar det här och njuter av det, min största hobby som jag dessutom hoppas utvecklas till ett heltidsyrke. Och vad skulle jag annars göra med min lediga tid? Glo på TV? Eller köpa motorcykel? Eller sola i Thailand.

Någon dag kommer det leda någonvart.

 

 

4 reaktioner till “Min hulluga hobby

    1. jaaa man måste väl försöka 🙂 Vad som är hullut för en är en självklarhet för en annan… Och tur är väl det!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s