elinsss.com 2015 026 dry lake (2) elinsss.com 2015 026 dry lake (1)

Skojiga nyheter. Min svägerska Linda har startat eget företag och blivit Finlands agent för svenska klädmärket DRY LAKE. Grymt spännande!  Ska berätta mer då alla pusselbitar fallit på plats, men stal häromdagen en smygtitt på höst/vinter 2015 kollektionen innan hennes kundmöte, och jeeestas vad mång smarriga plagg det fanns. Snygg finish på kläderna och klassiska modeller i fina färger. Fastnade för deras lådformade t-shirts och klänningar. Överlag ett märke som redan växt till sig rejält och har stor potential att blomstra ytterligare.  Får vänta till hösten på dessa ovan.

Sedan har jag ju lite baktankar också. Jag menar, aldrig fel med en svägerska som är agent inom modebranschen. Hennes kunskaper och kontakter kommer garanterat till nytta för mig någon dag. Hoppas jag.

Härligt jobbat Linda!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s