elinsss.com 2015 029 header2015

Jaaa det är kanske lite vågat att ge sådana här löften, men jag måste pusha mig själv lite. Det där om att inte lägga upp några mål för det kommande året – vi struntar i det. Det är sugigt att leva ett mållöst liv.

Vad som orsakat denna bild är egentligen en kurs i Portfolio på jobbet som inleds imorgon. Min allra sista kurs innan mamma-ledigheten. Håller därför på att uppdatera min knaggliga e/s design hemsida, man måste ju vara representativ lixom, även om jag är långt ifrån proffs vad gäller grafisk design och layout. Påstår absolut inget sådan. Men jag har en vettig grundkunskap och erbjuder även de studernade att göra sina portfolion på nätet i form av hemsida, som alternativ till den traditionella portfolion i pappersformat. Tycker bloggportalen Wordpress funkar galant till det här. Gratis dessutom. Drog samma kurs förra året och här har jag skrivit instruktioner hur man kommer igång med WordPress.

Och så ska jag såklart göra mitt bästa för att uppnå målen också. Utan stress. Men är taggad bara av idén att ha ett mål att sträva efter. Tycker det är lite komiskt då min karl ofta börjar en mening med ”sen när din firma är stor så…”. Just ja. Får jobba på det.

elinsss.com 2015 033 portfolio21 stycken teorikompendier färdigt utprintade till de studerande. Kursen i portfolio är den enda jag hinner dra på nytt, så materialet fixade jag ihop redan förra året. Sccchönt.

2 reaktioner till “Coming soon

  1. Jess! Ser fram emot kollektionen!! Behöver du en ”provdocka” i storlek 42 ställer jag gärna upp! 🙂 Gällande hemsidor/portfolio håller jag precis på och fixar en sida för mitt företag. Började med WordPress men insåg snabbt att jag har så pass höga krav att jag började fixa med Hemsida24 i stället och är hittills extremt nöjd!

    Gilla

    1. Tack vad snällt. Behöver definitivt provkaniner då plaggen graderat i olika storlekar. Får ordna något prov-jippo 🙂 Själv betalar jag en liten slant årligen för WordPress och får då tillgång till väldigt mycket mer verktyg. Men gissar att det finn många bra sidor att jobba med! /Elin

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s