elinsss.com 2015 038 (3) elinsss.com 2015 038 (2)

Det är galet på jobbet nu. Imorgon byter vi period vilket betyder att alla kursuppgifter ska gås igenom och bedömningar göras. Ett evigt springas för att få in alla studerandes prestationer och blati blati blatibla. Periodbytet betyder även att det imorgon är min sista dag som heltidsanställd vid Axxell. Tänka sig. Över ett år blev det på det jobbet. De sista två veckorna drar jag endast en kurs och jobbar därför på timmapeng. Smidigast så.

För att neutralisera hjärnan lite blev jag ett par timmar extra på jobbet och filade på mina tygtryck. Förbättrat rapporten till det rutiga trycket (kyllä, kuddöverdrag på gång) och utvecklar ett till tryck som ska föreställa abstrakt ”spets”. Eller något. Ska testa imorgon.

  elinsss.com 2015 038 (5)

Och så MÅSTE jag bara få meddela att Lidl igen har inne av de där fenomenala trosorna. Mitt småpissiga handla-humör gick om på stört. Fanns några paket kvar (Lidl Karis). Så bäst.

Vi närmare eftertanke skulle jag kunna snofsa upp Lidl trosorna med spetstrycket ovan…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s