elinsss.com 2015 034 böcker

Jag har lärt mig typ femtontriljoner saker under året som lärare. En av dessa är att låna böcker. Nu menar jag inte att jag lärt mig hur man gör helt konkret, utan snarare det där hur fenomenalt det är att utnyttja bibliotekets tjänster. Så även om jag inte längre behöver planer kurser kommer bibbakortet att gå hett. Det är så galet inspirerande att ha intressanta böcker hemma. Att läsa dem från pärm till pärm är inget måste. Det räcker långt att bara bläddra i dem och läsa just det som intresserar. Terapeutiskt. Inspirerande. Och så mycket behagligare än att surfa på nätet, om ni frågar mig.

På fredagen lånade jag igen hem en bunt och tur var väl det. För jag mår så frrrruktasnvärt apa idag att det här blir sysselsättning under dagen.

Bibba är bra.

6 reaktioner till “Bibba är bra

 1. Ja! Bibbor är bäst! Så skönt också när man inser att man inte BEHÖVER läsa en hel bok, man kan ju bläddra lite och sen föra den tillbaka ifall man inte helt gillade. Eller i ditt fall blir det kanske tradigt att läsa hela böcker om mode, men extremt inspirerande att plocka det intressantaste och det man själv kan tillämpa på nåt sätt!

  Gilla

  1. Eller hur? Så bäst. Köper man en bok får man pressen att verkligen läsa den grundligt. Bibbaböcker kan man bara bläddra igenom. Skönt så 😊

   Gillad av 1 person

 2. Jag har också hittat tillbaka till biblioteket och dess massiva hyllor med intressanta böcker. Det är så roligt när det mesta finns där i hyllorna och finns det inte så går det att fjärrlåna. Fantastiskt!

  Gilla

  1. Jo jag är jätte imponerad av fjärrlån systemet. Har funkat sjukt bra! Man får tag på vad som helst!

   Gilla

  1. haha ja det har du rätt i 😀 En heeeeeel outforskad avdelning…

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s