elinsss.com 2015 032c

Hello säger jag i nya mamma-brallor från HM. Klämde med våld in mig i ett par storlek 38, medan det andra paret i samma storlek jag beställde inte ens gick på. Mys. Nu inser jag ju att jag inte är slankast i stan, men samtidigt inte lagt så jätte mycket extra på hullet heller utöver mumin-magen (eller lever jag i total förnekelse???).  Så vad sjutton har då hänt med storlekarna på HM:s mammabyxor, då mina andra par är i storlek 36? Min syster, även hon gravid, märkte samma sak, vilket ju är jättejätte jobbigt då man beställer över nätet. Ris till HM som ändrat på storlekarna. Och antecknar själv mentalt hur viktigt det är att vara konsekvent med sådant.

Nåh. Så illa är det inte. Vecka 33 på gång just nu och utöver byx-problemet så mår jag grejt. Kan serriöst inte klaga alls. Inte ont. Inte besvärligt. Inte svullen. Aningen klumpig och har konstant hett, men that´s it. Jobbar på som vanligt – kanske till och med lite extra med tanke på onsdagen – och har endast två veckor kvar till ledigheten. Fatta det. TVÅ. Och om sju veckor ska lill-killen ploppa ut. Han är galen redan nu och jag undrar om man kan diagnostisera ADHD på en unge som inte ens är född? Skämtar. Men han är en vild en. Igår var vi på bekantningsbesök till Lojo BB. Så jo kyllä, vi är redo. Typ. Blev så peppad och inspirerad (och vettskrämd) att jag bjuder på första och enda magbilden.

Fredag. NJUT.

elinsss.com 2015 032d

 

11 reaktioner till “Storleksdrama

 1. Ljuvlig kula ❤ Tänk vad lite det är kvar nu!

  Märkte också samma med H&M:s mammakläder. Tråkigt!

  Gilla

  1. Taaack Lotta! Och ja jestas vad störande med storlekarna. Får gå ned legging bara 😃

   Gilla

 2. JA! Vad har dom för fel med storlekarna? Lyckades också få på mig strl 38 av ett par mammajeans, medan ett par 38 i annan färg inte alls gick på… Tröttnade och tog fram ett par gamla vanliga hmjeans i storlek 27, och sydde resår upptill vid magen. Sitter perfekt. Inte kan det ju vara så att ett par mamma-38:or är mindre än ett par vanliga slimfit strl27?

  Gilla

 3. Lojo bb är helt super! Födde första på tycs, och det var som natt och dag! Men så var ju förlossningarna olika också, men ändå! Lycka till!

  Gilla

  1. Jag var oxå positivt överraskad. Upplevde själv Kvinnokliniken som väldigt gammal, och trångt. Minimala run. Lojo verkar grejt. Nära hem dessutom 😊

   Gilla

 4. Haha, funderade också ofta på bokstavskombinationen då Léo låg i magen ;-D Härligt med fart på och fin fin mage ! 😊

  Gilla

  1. Jo hellre mycket rörelse än inget alls antar jag, bara man kunde få bestämma NÄR det är lugn (och inte som mest sprattlande då man själv ska sova 😆)

   Gilla

 5. Noterade detta när jag handlade gravidkläder på h&m sist: på en lapp stod att man under de första månderna ska satsa på den storlek man vanligen har, sedan, när typ halva tiden har gått så ska man gå upp en storlek, och under de sista månderna ska man gå upp TVÅ storlekar från sin normala. (Ja, det var alltså inte formulerat såhär, men du fattar …) Antar att h&m är måna om att sälja mycket gravidkläder? 🙂

  Gilla

  1. Ahaaa det har jag ju missat. Förklarar kanske en del. Men helt knasigt att köpa så många par brallor juh! Och det roliga är att jag ännu idag ryms in mina storlek 36 som jag köpte förra året, men nu knappt i nya storlek 38(?). Får satsa på leggings sista månaderna 😀

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s