elinsss.com 2015 031 tack

Jag har haft en sådan där mega-lång och intensiv arbetsdag, men då det är fråga om endast roliga grejer så orkar man paina på. Avslutade kursen i mönsterkonstruktion vid Folkhögskolan  med ytterligare fem timmar undervisning. Det är så fantaaaaastiskt att jobba med studerande som är ivriga och vill och försöker och lyssnar. Älskar det. Och även jag är villig att ge mycket av mig själv, så länge jag får något tillbaka, vilket definitivt är fallet vid VNF:s modelinje. Fenomenal klass som dessutom gav mig en tack-present som avslutning på kursen. HUR glad blir man inte av sådant? Tack själva, ni har varit super och det är synd att kursen svischade förbi så galet fort.

Tog en timmas powernap hemma (amen för det) innan jag sedan åkte vidare till Helsingfors för att föreläsa om kläder och kvalitet för Marthaföreningen Primadonnorna, igen ett samarbete med Marthaförbundets projekt Garderoben. Möttes av ett gäng lysande kvinnor och vi fick igång fina diskussioner om klädkonsumtion och kvalitet, som tillslut spårade ur till barnuppfostran och ekonomisk status haha. Jättelyckad kväll. Tack även där.

Så även om arbetsdagn  avslutades först klockan tio ikväll då jag ramlade in genom dörren, helt kuitti, så somnar jag med ett fett leende på läpparna och gott humör. Typ om tre minuter.

 

5 reaktioner till “Tack

  1. Hallo! Nä det finns inga spikade datum. Tror projektet kommer vara rullande hela året. Måste såklart ha någon månad paus i samband med kidden som ska ut, men i övrigt föreläser jag då det kommer beställningar via Marthaförbundet. En del föreläsningar sköter jag även på egen hand, privat, så det går att höra av sig både till mig eller Marthaförbundet. Helt hur man föredrar. /Elin

   Gilla

   1. Så bra! Vi e nämligen en nybildad marthakrets i Ingå för ca 30 + :are, så tänkte mej att de skulle vara intressant med din föreläsning i något skede. Men antagligen i höst i så fall 🙂

    Gilla

    1. Det låter jättebra! såklart! Du kan kontakta Frida Nylund på Marthaföreningen (eller någon annan där) så ordnar vi det i höst 🙂

     Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s