elinsss.com 2015 030b Bianca Dress

Som sagt. Ibland flödar kreativiteten medan det andra gången är ivern att producera något som infinner sig. Idag slog den senare till, så har ägnat ett par timmar av kvällen åt att konstruera mönster och sy en första prototyp av vad jag kallar Bianca dress. Designen plockade jag ur min lilla skissbok.

Provade faktiskt klänningen på mig själv, men tänker inte förstöra er kväll med mer kufiska bilder höhhö. Och här bör kanske poängteras att jag använt mig av prototyg – sådant som blivit över från någon brudklänning. Slutgiltiga modellen hade jag tänkt mig i grått melerat linne. Eller nåt.

annons_var_2014_hd_2301-xx-191

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s