elinsss.com 2015 028 dynvar

Eftersom det där att sy kläder inte smakar just nu så håller jag mig till inredning istället. Sydde dynöverdrag av tyget jag tryckte i veckan och det blev riktigt lyckat. Kommer  eventuellt göra trycket aaaaaningen större både i proportion och fysisk storlek för att det skall passa bättre i kläder och så att själva tryckandet går snabbare. Tror det skulle göra sig bra som frampanel i Office Tee blusen. För jaaaaa även om jag  inbillar mig att inredningstextilier nu ska bli min nya juttu så inser jag att det är kläder jag ska hålla mig till. Inte flumma runt. Men alltid roligt att experimentera. Och min egen logga sydde jag fast bara för att ser så mycket proffsigare ut.

De senaste månaderna har jag även gjort riktigt lysande loppisfynd, bland annat en galet fin kappa. Har bara inte kommit mig för att visa. Även igår gjorde jag grymma fynd i missionstorget i Karis. En hel korg nätta vattenglas som vi behövt i sjuhundra år till finare dukningar.  Ett vinglas i samma serie som vi redan har hemma, tjusig svart liten blomvas och en svartvit scarf med fransar. Fyra euro för detta. Inte illa.

elinsss.com 2015 027

 

7 reaktioner till “Inredningstextilier och loppisfynd

  1. haha det är fler som frågat så det är faktiskt inte omöjligt! Kanske jag blir ohyggligt rastlös om ett par veckor då jag blir mamma-ledig. Då hinner jag fixa. Återkommer med det! /Elin

   Gilla

 1. Oh, tänkte samma sak; får man lägga in en beställning på kuddfodral? 😀
  De är SUPER FINA!
  Skulle passa så bra i mitt vardagsrum och gillar verkligen mönstret.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s