elinsss.com 2015 025 sevendays.fi

Jaaa, nu är det officiellt! Mötet i Vasa igår som jag missade handlade om nya sajten sevendays. Jätte jätte roligt då det händer något nytt och positivt i Svenskfinland. Och ännu mer mega roligt att jag får vara en del av kalaset. Blev kontaktad av hjärnorna bakom det hela och självklart vill jag hänga med på detta (tack kvinna!). Alltid roligt att vara en del av en större helhet, istället för att guppa runt på egen hand som en fis i rymden.

I praktiken betyder det att jag byter bloggportal från och med 14 februari och bloggar för HSS och sevendays, lik som ett trettiotal andra finlandssvenska bloggare. Jag hoppas och tror att detta även leder till andra möjligheter, intressanta möten, nya bekantskaper och ännu mer bloggiver. Men i övrigt tutar vi på här som vanligt.

Här berättas mer om projektet.

elinsss.com 2015 004a

Jag ska försöka leverera.

4 reaktioner till “Sevendays

  1. Tack ska ni ha alla! Blir skoj att se hur det hela utvecklar sig. /Elin

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s