elinsss.com 2015 024c tygtryck

Som sagt. Då fiilisen att sy inte infinner sig hittar jag på annat. Har verkligen fått lite pippi på det här med tygtryck nu, och stannade igen några timmar efter jobbet för att testtrycka nya rapporter. SÅ. GALET. ROLIGT att experimentera och testa sig fram. Dör också av iver att sy upp plagg av dessa tyger, då helheten ser helt annorlunda ut i kläder än på metervara. Kanske i helgen…

Fingrar lite på idén att låta kommande kollektionen kretsa kring ett eget tryck och bygga vidare därifrån. Då är bara frågan om det finns leverantörer inom tygtryck. Vem sysslar med sådant i Finland? Några meter trycker jag gärna själv som prov, men att handtrycka 40 meter viskos med fotoram är kanske inte en sån lysande (och lönsam) idé.

elinsss.com 2015 024b tygtryck

Terapi

3 reaktioner till “Pippi på tryck

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s