Just nu borde jag sitta på ett möte uppe i Vasa, men var tvungen att skippa det på grund av jobb och så den lilla detaljen med galet geografiskt avstånd. Men så mycket kan jag säga att det är intressanta grejer på gång. Blogg grejer faktiskt. ROLIGT! Torde klarna inom några veckor.

För att inte bli allt för tråkigt hemlighetsfull tänkte jag bjuda på mer eller mindre ointressant fakta om mig, vilket jag vanligtvis inte är så frikostig med. Varför inte nappa på ”jag gör inte” listan som snurrar på bloggarna just nu. Många inte där höhhö. Bra jag.

Jag tittar inte på nyheter. Jag  sköter inte mina fötter. Jag duschar inte varje dag. Jag sorterar inte batterier. Jag matchar inte handväska efter skor. Jag lagar inte mat. Äter inte kvällsmål eller bakelser. Jag använder inte Converse. Jag röker inte. Jag har inte organiserade köksskåp eller några idoler. Jag läser inte vettiga böcker. Jag suktar inte efter en iphone. Jag använder inte långkalsonger och svettas inte under armarna. Jag förstår mig inte på brittisk humor. Inte finsk humor heller. Jag är inte allmänbildad och orkar inte alltid låssas vara på gott humör då jag inte är det.

 

.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s