elinsss.com 2015 019e tygtryck

Det blev långkväll på jobbet idag. Frivillig sådan. Två av mina studerande har serrni utvecklat en gaaalet vackert tryck för mitt företag e/s design (kurs i kundarbete). Har inga bilder – antiklimax – men får återkomma med det. Deras tryck har i alla fall inspirerat mig att själv greja med tygtryck så stannade ett par timmar extra efter jobbet idag. Trycken ritar jag ihop på dator med CorelDraw, printar ut på OH-transparanger, överför till fotoshabloner och tadaaa – en tryckram som tål tvätt och går att trycka med många många gånger. Så himla fantastiskt att jobba i skolan på stora ytor. Två stycken 5 meter långa tryckbor, belysningsrum och tvätthoar och grejer. För att inte tala om mysigt att ha en hel våning för sig själv då alla gått hem efter klockan fyra. Om jag ändå hade allt detta hemma….

Det ”kantiga” trycket ovan kanske lämpar sig bäst för inredning. Tänker mig kökshanddukar och dynvar. Det andra trycket är ett ihopkok av min företagslogo e/s design. Kan bli intressant att trycka många tätt ihop i olika färger. Nåh. Ska fortsätta imorgon så letar inspiration på pinterest. Fastnar själv mest för artistiska och abstrakta prints men dela gärna med er – hurudana tryck/prints diggar ni i kläder?

Inspiration från Pinterest

4 reaktioner till “Tygtryck

    1. Hejsan. Måste säga att jag inte har någon aning, tyvärr, då jag själv bor i Karis/Finland. Men prova att googla runt så kanske du kommer någon vart! Lycka till /Elin

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s