elinsss.com 2015 017 HM

Kyllä. H&M levererar. På grund av ren tristess förra veckan beställde jag hem lite grejemojer via nätet. Och jag må jomsa och kläder och kvalitet, men påstår lika ofta att kvalitet kan hittas lite varstans. Hysterisk bekväma skor i äkta läder, på dunderrea (30 eurosar!). Och nagellack som sitter som berget. Vem hade anat.

2 reaktioner till “HM levererar

  1. Har just upptäckt att du nog har sån där ”gilla-knapp”, men att man måste gå in på själva inlägget för att se den! Så nu blir det mycket likes framöver 🙂
    30e för de där, det kan man kalla fynd hördu!

    Gilla

    1. haha visste inte ens själv att jag hade en sån knapp 😀 Bra koll. Yeu jag är meganöjd med mitt fynd!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s