Det blev en sådan där helg som jag knappt varit hemma överhuvudtaget. Pompat från det ena hushållet till det andra, vilket passar bra till mitt rastlösa tillstånd. Bjuder på ett klassiskt ”jag har gjort”-inlägg i ren dagboksanda.

På fredagen blev jag medbjuden på miniroadtrip med Linda efter jobbet. Första stoppet var hos Danni där vi rotade igenom lådvis med babykläder, och visst kom vi hem med varsin fet kass. Kvinnan har ju så fantastisk smak, så alla kläder var dunderfina. Har dessutom inte haft på mig blåa jeans på över ett halvår men nu har jag ett par mamma-jeans som passar. Färdigt ingångna och mjuka dessutom. Jestas vad praktiskt. Tack Danni!

elinsss.com 2015 014 (2)

Därifrån åkte vi vidare till Ikea för att bara kolla lite. Jo mojn. Funkar ju aldrig att ”kolla” i Ikea. Öste in några Ikea-köttbullar och det hela slutade med att bakluckan på Lindas bil blev proppis av diverse dynor och fotoramar och pallar och grejs. Ikeabesöket inspirerade till att göra klart något här hemma så på lördag bjöd jag in mig själv till syrran för att bygga färdigt sänggaveln. Fick hjälp. Fick mat. Fick kaffe. Fick umgänge. Jag är en bortskämd jävel. Tack igen.

Söndagen sov vi i sjuhundra år och startade dagen med brunch i Köttkontrollen med Nina och hennes boys.  Aldrig ätit godare brunch och lyxigt då det hämtas till bordet. Har lite angst för det där att plocka åt sig själv. Och ikväll var jag åter igen ensam hemma då mannen var i Borgå och döma handbollsmatcher, så ordnade hemmaspa. Tonade håret. Pyntade tv-helheten som nu är klar, och avslutade kvällen med bastubad och tacos hos mina föräldrar. De resterande få minuter jag varit hemma har gått till att städa undan skruvdragare och måttband och diverse trams. TV:n hänger nu ä-hääääntligen på väggen och vad gäller matgruppen kan vi leka ”finn ett fel”.

Fatta sicket lyxigt liv jag lever. Helylle.

elinsss.com 2015 015a STOCKE
elinsss.com 2015 016a Favoritstolen som jag fyndat på loppis för några år sedan har blivit befordrad, från klädsamlare i sovrummet till dekorativ möbel i vardagsrummet. Sittdyna eller ett fårskinn ska kirras så att klintarna inte faller in mellan skarvarna höhhö.

2 reaktioner till “Lyxiga veckoslut

    1. Sant! denhär betalade jag 8 euro för, så den var ett kap 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s