elinsss.com 2015 012 hylla ellos

Projekten fortsätter här hemma. Hyllan jag beställ från Ellos stod på golvet då jag kom hem från jobbet igår. Vem älskar inte paket? Trots att man betalar för dem. Inte en enda nerv i kroppen hade klarat av att lämna hyllan i lådan till helgen utan den smällde vi upp på väggen i barnrummet omedelbums. Väldigt väldigt tjusig, och lätt att montera. Lyckat till den gråa väggen dessutom.  Hyllplanen kan flyttas fritt då de inte är fastskruvade  utan endast kläms på plats. Detta är en av huvudorsakerna till att valet föll på denna istället för den populära String hyllan.

För ja, jag hade först tänkt mig en String. Vacker klassiker. Men vetni jag jag har ett lite mystiskt personlighetsdrag, eller vad man ska kalla det. Ett kärringen mot strömmen syndrom, vilket inebär att jag avstår då något blir omåttligt populärt. Kan vara vad som helst. Inredningsprylar. Kläder. Skor. Väskor. Karriärsval eller veckslutsplaner. Då något blir mega hypat och trendigt så säger mitt psyke ofta nej tack. Många gånger är det ju en bra sak. Förköper mig sällan på trendprylar och är ”sann mot mig själv” om vi igen ska bädda in dethär i fluffiga uttryck. Men ibland är det här ren och skär idioti. Om du gillar, KÖP förhelskotta!

Men så funkar jag. Just nu snackar vi Nike skor, inredningsdetaljer i koppar, Apple teknikprylar och Michael Korse väskor. Och så String hyllan. Så vackra, så bra. Vill ha. Men kommer antagligen aldrig att flytta in hos mig. Kärringen.

Ps. Korten som hänger på väggen är egentligen Veromoda reklamkort jag norpade då Exact butiken hade nyöppning. Tyckte bilderna var fina. Loggan strök jag över med svart tusch.

10 reaktioner till “Kärringen mot strömmen hyllan

 1. Känner sååå igen mig i ”kärringen mot strömmen-syndromet”. Jag är precis likadan! 🙂 Faktiskt så kollade jag på den där Ellos-hyllan för ett tag sen, men den var lite för smal dit vi skulle ha den. Hittade sen en annan modell på en lokal stormarket som jag köpte och är mycket nöjd med. Kommer upp på bloggen under helgen om jag lyckas fota 🙂 Ha det bra!

  Gilla

  1. Haha bra, då är jag inte den enda! Tur så hittar man alltid alternativ till trendprylarna, och ibland känns det faktiskt roligare när man hittar något i en udda butik (som stormarknad!). Som om man ansträngt sig lite mer..
   /elin

   Gilla

   1. Ja, precis så! Att bara köpa trendprylen rakt från designerbutiken är såå tråkigt och förutsägbart. Jag älskar att leta budgetalternativ och på det sättet har man inte heller exakt samma pryl som alla andra. För det är nog lite av en konst att lära sig hitta de där fina budgetfynden 🙂

    Gilla

 2. Riktigt snygg hylla! Gillar det vita mot den gråa väggen i kombination med små ”färgklickar” i form av grisen och den gröna växten samt tavlorna! 🙂

  Gilla

  1. Tack, tycker också det är fint med liiiiite färg mot allt det vita. Om än endast grått 😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s