elinsss.com 2015 009 (1) elinsss.com 2015 009 (2)Inspirationen flödar, men energin lyser med sin frånvaro. Då lägger jag mig under filten i soffan med en kopp te och skissar i min lilla skissbok.

Det är ofta den vägen för mig. Antingen är jag inspirerad men orkar inte förverkliga. Eller så är jag full med energi och skapandelust men hittar inte idéerna. Därför har jag tagit som vana att alltid bära omkring på en liten skissbok. Samla ideérn på ett ställe. För man vet aldrig. Kanske den där energin infinner sig imorgon.

3 reaktioner till “Skissboken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s