elinsss.com 2015 006

Det har blivit en sån där riktig DIY helg där det pynjats med femton projekt på en gång. Sytt gardiner till barnrummet. Vikt ihop några origami dekorationsstjärnor. Tänker mig en hel stjärnhimmel. Hängt TV:n på väggen i vardagsrummet (äntligen!) och börjat skruva ihop vad som skall bli en stor vit sänggavel i läder till vårt sovrum. Alla projekt fortfarande på hälft av en eller annan orsak vilket ju är SÅ störande. När jag får en ide skall den helst vara klar igår. Ser inte så fräsigt ut med verktyg och sladdar och gudvetvad överallt heller. Men med en smula nerver så blir resultatet även bra.

Nästa veckoslut lär allting bli klart. Whuuuup! Tills dess får jag vända blicken mot matsalsgruppen. Och brasan i tackan. Där har vi läget under kontroll. Alltid en tröst.

elinsss.com 2015 007 (1) elinsss.com 2015 007 (2)

En reaktion till “DIY helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s