elinsss.com 2015 003belinsss.com 2015 003a

Första arbetsdagen på det nya året. Vi behöver inte gå in på hur TUNGT det är att kravla sig ur sängen fyra timmar tidigare än igår, och förrgår, och förrförrgår… Yeu vi har sovit mycket detta jullov. Nåh, det gick med möda och besvär. Drog på mig det jag fyndade under julrean och kan belåtet konstatera att dessa var fenomenala köp. Obeskrivligt mjuk tunika med vackra detaljer, även om jag ser galen ut i profil. Allmänt ”lärarigt” klädd överlag det senatste halvåret. Shit vad jag saknar tighta svarta coated brallor med högre midja. Och stövletter. Jag ber till högre makter att jag kommer rymmas i mina vanliga brallor och skor efter att mumin-rollen är färdigt spelad.

Hängde nycklarna runt halsen och hade en lysande första dag. Tills jag skulle hem och bilen inte startade och pappa var tvungen att rädda mig och biljäveln blev i Ekenäs. Vi skippar den storyn också. Och på tal om nycklar så vill jag ge cred åt min bruna nyckelrem. Denna har hängt runt min hals varendaste en arbetsdag i nästan ett år, och är fortfarande i lysande skick. Från Carlings. Äkta läder. Förklarar allt. Mmmmmm.

Summa sumarum helt behagligt att vara tillbaka på jobb.

6 reaktioner till “Första dagen

  1. haha tack! Vi har mycket hår i familjen. Och tur det, för jag fick fnatt och klippte bort en hel del av det hemma i toaletten för några dagar sedan. En frissa skulle säkert få chock om hen såg det på nära håll 😀

   Gilla

 1. Alltså jisses, du är ju mega kvinna! 😂 Haha, sorry, så får man kanske inte säga annars, men jag får chock över hur stor din mage blivit!

  Gilla

  1. Ja alltså nu KAN man väl inåt missa att jag e gravid!? 😀 Känner mig nog mega! Fattar int hur allt ska hållas inne i flera månader än haha

   Gilla

  1. jaa denna är sjukt bra. Lunchpengarna ryms dessutom i den lilla fickan + postit-lappar 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s