elinsss.com 2015 001

Ä-häääntligen kom den där efterlängtade inspirationen. Eller den kom ju inte riktigt av sig själv. Igår kväll då jag körde till ABC efter kvällsmål (franskisar och hemmagjorda köttbullar. Busted) så roffade jag åt mig TRENDI tidningen från hyllan i ren frustration och tristess. Två för priset av en. Nåh, efter franskismiddagen hände inte så mycket spännande men i morse när vi än en gång hade sovit allt för länge bläddrade jag i tidningarna med en kopp kaffe i handen. Har tidigare konstaterat att jag inte är så hysterisk modeintresserad, inte så shoppinggalen heller, men jestas vad jag blir suuuuugen på att sy då jag bläddra i tidningar av det här slaget. Fick enmiljard idéer typ heti och grym abstinens att få designa och producera, måla om och inreda.  Fet kontrast till mitt rastlösa depressionstillstånd som tagit över de senaste dagarna.  Jag är inte duktig på att vara långledig.

Som grädde på moset har min ap-dyra flatlocksmaskin varit på service och fungerar nu galant, så jag sydde ihop en trikåblus som legat utklippt i flera veckor. Supermjuk viskostrikå. Barnrummet har även det organiserats så att man nu kan gå in i rummet utan att trampa på något och skivor till sänggavel vi planerat så länge väntar i syrrans garage.  Men det blir mer bilder på både blusar och barnrum imorgon då solen är uppe. Dygnets timmar tar slut och vi avslutar med sällskapsspel med vänner. Men jag längtar redan till imorgon. Bra känsla. Och eftersom TRENDI tidningen låg bakom hela inspirationskalaset (och COSTUME inte kommer mer) så klickade jag genast hem en prenumeration som börjar omedelbums. HBL likas. Hade på något sätt glömt hur givande det är med tidningar i riktigt papper.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s