Jag lovade mig själv att njuta av dethär evighetslånga jullovet. Nåh, igår hade jag så förbannat TRÅKIGT så bestämde att idag riva igång med något projekt. Men har ingen lust att sy något. Inte alls faktiskt. Dörren till arbetsrummet har varit stängd så gott som hela jullovet och eftersom jag lovade mig själv att endast göra sådant som jag känner för så skiter jag i att öppna den. Inspirationen kommer när den kommer.

Istället fick jag ohygglig lust att ordna upp barnrummet som hittills sett ut som ett lager, samt måla ytterligare en av väggarna i rummet grå. Mannen i huset sa nej. Så i samma minut som han åkte iväg på handbollsmatch så rev jag fram målfärgen hööhhö. Nu är jag ingen diktator vad gäller inredning av vårt hem. Mannen är ytterst delaktiv i det hela. Tro mig. Lite väl mycket ibland. Men orsaken till att han ofta säger nej till mina projekt är A)  han ser inte helheten B) han tror att han måste hjälpta till. Så det bästa är att vara produktiv då karl är borta och säga ”tadaaaaaa” när han kommer hem. Har alltid funkat hittills.

Varv två är nu klart och väggen får torka medan jag fixar ihop en paj. Sedan ska jag försöka få ordning på allt tavara. Jeeestas vad fint det blir!

Stay tuned.

elinsss.com 199 barnrum

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s