Nåjah. Mellandags rean har börjat. ALLA BLIR HYSTERISKA.

Nä. Det ska vi ju inte bli. Ärligt sagt har jag de senaste åren inte åkt någonstans för att handla rea överhuvudtaget men eftersom mamma-moster-syster-kusin tänkte åka till ett shoppingcenter så hänger jag på. Har tidigare nämnt att rea såklart är lysande – vem vill inte betala halva priset lixom – men reahysterin är även en bidragande orsak till att vi har garderoben proppad med kläder som vi inte ens gillar. Så jag vill påminna er om detta inlägg. Försök vara extra kritiska under rea-tiderna. Du har högst antagligen abnorma mängder kläder hemma som det är. Självklart kan man fylla på med mer, men se då till att det är kläder av bra kvalitet som du verkligen tycker om och använder. Allt annat är tid och pengar i byttan. Skippa skiten, kort och gott. Och har du svårt att avgöra vad kvalitet är kan du lyssna på marthapodden, spara fiberkartan på din telefon och repetera kvalitetskontrollen. Det torde ge lite kött på benen.

På min mentala shoppinlista står det:

  • Halsduk i ylle eller angora
  • Mamma-byxor
  • Några långa bastoppar
  • Lenkki-tossor
  • Svala tröjor

Sello nästa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s