elinsss.com 190

I år har julen varit sådär fantastiskt härlig på alla sätt och vis. Ingen angst. Inga problem. Ingen stress. Bara genuin jäkla snuskigt fin lycka! Eftersom vi firar julen stort (över 20 pers hemma hos mina föräldrar) så gjorde vi det klipska beslutet förra året att alla vuxna endast köper och får två julklappar var. Drog lott om vem man köper till. SÅ mycket behagligare än att panik-köpa femton små skitprylar. Har ni köp-stress kan jag rekommendera denna metod. Sparar tid, pengar och nerver så vår familj kör på samma grej även nästa år.

Utöver en livlig julafton så har Johan som årlig tradition att bjuda några nära vänner på julmiddag dagen innan julafton. På så sätt får vi träffa även dem som flyttat till Stockholm. Så jag hjälpte att handla, kocka och duka för tretton pers. Vi lånade två av mina symaskinsbord från arbetsrummet som råkade passa perfekt i höjd och bredd, så långbordet blev fenomenalt. Måste bara sy ihop en fyra meter lång löpare till nästa år. Och på juldagen har vi även som tradition att hålla öppet hus för den som har lust att festa till det med spetsad glögg. Så även i år. Åtta liter. Sedan pös samtliga till lokala krogen. Och igår firade vi svågern som fyllde 30.

Ghaaaaad vilken vecka. Så idag har vi legat raklånga på soffan. Ser jag fram emot att skrubba huset för en sista gång (glögg och kossukola fastnar som berget i golvfogarna), ordna upp arbetsrummet, jobba lite på den kommande kollektionen, se på dåliga filmer och njuta. Jestas så jag ska njuta. Av huset. Lugnet. Klapparna. Tiden. Hela kommande veckan. Och det tjusiga är att vi inte ens packat upp vår finaste klapp. Honom får vi först i mars.

elinsss.com 190a

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s