elinsss.com 189

En fet GOD JUL önskar jag er allihopa! Som alltid åker vi från hus till hus, äter oss proppmätta och har det gött. För en gångs skull behöver jag inte hålla in magen utan kan pösa bäst jag vill. Lyxigt. Och är väldigt väldigt tacksam att jag sytt ihop dessa två klänningar i trikå och denna lösa sak. Hade blivit en obekväm jul för mig annars haha. Men nu är alla bekväma klänningar använda så jag ska försöka klämma in mig i förra årets jumpsuit och festa till det hemma hos oss ikväll med en kasa goa vänner, enligt traditionen.

God Jul. Gott nytt år. Fred på jorden. Och hela faderullan.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s