JULLOV! Asså jestas jäklar. Kan inte med ord beskriva euforin i kroppen just nu. Avslutade dessutom arbetsveckan med att flabba åt Sixten Lundberg. Sicken rolig man. Lik som Sixten var nämligen även jag inbjuden till Ekenäs gymnasiums temadag för att prata om kläder och kvalitet samt våra konsumtionsvanor gällande just kläder. Jätte jätte roligt att temat verkar sprida sig. Och inte fy skam att få feedback av Sixten  himself efteråt. Uppskattar all hjälp jag kan få, för faktum är att detta var tredje gången jag föreläste för en större grupp människor. Någonsin.

För ett år sedan hade jag a-l-d-r-i-g satt mig i den situationen. Inte ens tänkt tanken på att frivilligt stå framför sjuttio pers och prata i fyrtiofem minuter. Allas kritiska ögon på mig. Idag upplevde jag det hela som riktigt jäkla roligt! Som då jag var ung och älskade att uppträda. Kan än en gång konstatera att jobbet som lärare har gett mig en rejäl spark därbak. Riktning framåt. Sicken tur att man ändras och utvecklas, och ännu har jag mycket att lära, men det känns som en fet vinst redan nu.

Gemytligt publik också, som snällt lyssnade. Borde gjort en Blondinbella och fota publiken när jag väl stod där längst fram höhhö.

Tack Ekenäs gymansium! Och Sixten.

elinsss.com 185a elinsss.com 185 (1)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s