elinsss.com 184a

Jullovet närmar sig. TVÅ dagar kvar. Har storslagna planer för vad som skall fixas, både i hemmet och arbetsrummet. Man kan uppfatta det som att jag har svårt att varva ner då jag helatiden vill ha något projekt på gång. Kanske ligger någon viss sanning i det påståendet. Men i ärlighetens namn så njuter jag av att få göra. Fixa. Planera. Förverkliga. Allt från små saker till stora. Och inte så konstigt – min mor och syster är exakt likadana.

Så ikväll tjuvstartade jag genom att sätta upp en glashylla ovanför köksön. Liten förändring. Lugnt sinne. Aaah. De röda doftljusen var jag tvungen att kasta. Luktade bordell, enligt sambon. Visst visst.

elinsss.com 184bHylla kommer från IKEA / fruktkorgen från loppis /

Ps. Den galet fina tavlan har jag fått i present av Ellen – en av mina studerande vid VNF:s modelinje förra året. Älskar den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s