Startar veckan sådär mysigt med helkväll på IKEA efter jobbet, tillsammans med dunder-trion (mamma moster syster). Annaggi vad smidigt det gick, och vi har åter igen grejer att skruva upp här hemma. Mest ivrig blev jag över en fjuttig glashylla som skall pryda köksön och så en spjälsäng. Herrajumala. Så jag ska göra ett tappert försök med såna där mysiga inredninsbilder som Smulan alltid bjuder på (utopi att vårt hus vore lika redigt dock).

Spikade upp en gammal ställning för kort och dylikt igår. Smart, då alla inbjudnings- och tack kort är så fina i dagens läge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s