elinsss.com 182 loppisfyndFyndat nytt till hemmet idag. Eller ska vi säga ”nytt”. Åkte på en liten loppisrunda med Henrica och lik som förra gången kom jag hem med en del tjusiga grejer. Två maffiga tavlor att hänga ovanför sängen, en tidningsställ till barnrummet som skall få en omgång färg, och så ett kakfat i marmor för fjuttiga fem euro som jag spanade in redan förra gången vi var i Billnäs loppiset. Kuligt loppis om man letar möbler eller småprylar.

Nu återstår bara det lilla problemet att min sambo inte är samarbetsvillig. Han föredrar soffan medan jag vill spika upp tavlor, bygga ihop sänggavel, måla sovrumsvägg och fästa fast gardinstänger. Voi voi. Har med andra ord storslagna planer för jullovet. Har någon en händig karl att låna ut? Bara en vecka jobb kvar, sedan 18 dagar ledigt. A-d-e-r-t-o-n!

Så mycket annat spännande har det inte hänt denna helg. Börjar bli av med flunssan. Fått mega-besvär med ischias. Ätit himmelskt god potatisgratäng. Börjat rita mönster till en ny långärmad i trikå. Och så kan jag lägga in paren fina ord om restaurang KW här i Karis där vi hade julfest med jobbet i fredags. GALET god mat. Lysande service. Allt flöt på saamaris smidigt. Och då bör tilläggas att utöver vårt gäng på ca 50 pers som åt tre rätters middag, så var restaurangen så gott som full med andra matgäster. Bra jobbat där, KW.

Avslutar denna helg med söndagsstek hos mina föräldrar. Bortskämda som vi är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s