elinsss.com 180 dixie dress (2) elinsss.com 180a

Snörvel. Kan väl inte påstå att jag är frisk, men så pass mycket bättre att jag släpade iväg mitt sorgliga tryne till jobbet. Det där att ringa runt och sjukanmäla sig och fixa vikarie till undervisningen är lika jobbigt som att ta sig till jobbet själv. Nåh, vi håller på med kundarbeten så det är riktigt skojigt då alla studerande har olika projekt. Men jag svettades floder. Bådar icke gott.

Väl hemma använde jag sista energin till att sy klart Dixi klänningen i en utvecklad version i svart, denna gång med kort ärm. Mer praktiskt för mig som har ASIGT hett helatiden. Gjorde några förbättringar i modellen och justerade mönstrekonstruktionen under helgen. Istället för läder fällde jag här in ett kontrasttyg med glittrig struktur, inte bara mitt fram utan även i sidopartierna. Ser inte så häftigt ut på bild men finare i verkligheten. Men det där jäkla tyget kliar så in i helskotta haha. Sicken fet amatörmiss av mig. Kanske det  går att lösa. Med nagellack? Nåh. Det är bara detaljerna som kliar. Själva trikåtyget är en väldigt bra och tjock kvalitet vilket ger lite den där känslan av scuba-tyg, samtidigt som alla valkar inte lyser igenom. Valkar eller ej, min midja är i detta nu åtminstone icke-existerande, så modellen ser ju inte så charmigt ut på mig, men tror den kan vara extremt smickrande sedan när kulan är borta.

Bara att byta ut yllesockorna mot klackar så har jag outfiten kirrad till firmajulfesten på fredag – om jag kommer iväg vill säga och inte storknar på snor.

6 reaktioner till “Dixie dress med kortärm

  1. Jätte fin! Du borde låta någon annan pröva ifall de också upplever att det kliar, kanske bara du som är lite känslig nu? 🙂

    Gilla

    1. TACK Erica. Det betyder mer än vad du tror. Och vi ska hoppas att det inte dröjer allt för länge innan de kommer till försäljning 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s