elinsss.com 179a

NEEEEEJ detta kan inte vara sant. Den här jäkla flunsan som hängde med i tre veckor är nu tillbax. Jag begriper inte. Trodde man blev immun efter en omgång? Tydligen inte. Legat klubbad hela helgen och i morse var det bara för mycket. Mitt vanliga jag skulle ha åkt till jobbet, pinat på så länge benen bär, men nu orkar jag inte vara så jäkla bussig mer. Ser ut som ett lik. Men jag är sämst på att vara sjuk. Så. Tråkigt. Vikt ihop julpynt av metalltråd och sett på femmiljoner avsnitt Sex and the city. Bättre imorgon, hoppas jag.

3 reaktioner till “Sjuk

  1. Krya på dig! Tycker det är ett mirakel att jag har klarat mig PEPPAR PEPPAR. Folk hostar liksom dagligen mot mig, eller i handen o sen petar de på allt o räcker det åt mig i kassan osv osv … Myyysigt!

    Gilla

    1. Ja fyyy, du jobbar med ett sådant jobb där det är ultimat för flunsa att sprida sig! Ditt immunförsvar måste va bra 🙂 Brukar själv inte vara sjuk. Men tydligen hann kroppen inte återhämtat sig från förra flusan. Nåh, man pinar vidare.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s