elinsss.com 178 slottsbalen

Här är några av de klänningar jag tyckte var vackrast att titta på igår under slottsbalen. Personligen anser jag att passform och sömnadsteknik är bland det viktigaste med en klänning. Därför är bland annat Jaana Pelkonen och Michaela Ingberg inte med på min top lista. Slutfinishen på deras klänningar var inte perfekt. Min absoluta favorit – en nude färgad chiffonklänning med strassförsedd överdel – hittar jag inte någonstans?? Väldigt mystiskt. Men överlag helt okay klänningar. Skulle gärna sett mer glassiga smycken.

En rolig detalj är att Satu-Minna Suorajärvi bar en kreation som jag skapat då jag jobbade för 2or+byyat. Har till och med skrivit om klänningen för länge sedan, då den var under konstruktion. Inte min stil på klänning, men ändå. Själv är jag just nu inte så intresserad av att göra festklänningar, men vet vet. Kanske det ändrar. Och kanske man ser något jag gjort på slottet … någongång.

Gratulis Finland. Ytterligare ett år som självständigt land. Skönt att vara Finländare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s