elinsss.com 176

HELT LEDIG HELG. Ska fixa i hemma. Sy några kreationer jag har i huvudet och bara vara. Helgerna är heliga för mig just nu, när jag jobbar mycket och är så hysteriskt trött efter arbetsveckan, så orkar inte planer in för mycket program. Nåh, denna helg började sådär fantastiskt med två favvobrudar som kom hem till mig på brunch. Inte bara jag som har proppat schema, så det är behagligt att kunna träffas såhär istället. Hemma. Och kyllä, idag står inte endast kaffekopparna på bordet utan även mina nya skor. Halva glädjen med att köpa nya skor är just att visa dem åt ovan nämnda brudar.

Saken är den, att jag och sambon länge planerat att åka till London någon gång under hösten. Bara för att komma bort lite och njuta innan lillkillen ploppar ut och begränsar dylika arrangemang. Men ni vet, ”nån gång under hösten”. Plötsligt blev det december, jag jobbar äckligt mycket, är sjukt trött på helgerna, och har dessutom svårt att få ledigt med kort varsel. Så Johan åker till London med några vänner istället, medan jag stannar hemma och gör det jag gör bäst – jobbar och sover. Som tröst till det hela beställde jag hem de där Sixtyseven skorna som jag suktat efter så länge. Fantastiska. Återkommer med full rapport då de är inkörda. Men jag hoppas såklart att de håller lika bra som de bruna som ännu hänger med efter fyra år.

Ska nu ta och sy ihop en klänning av det nya svarta trikåtyget. Amen till lediga lördagar.

 

2 reaktioner till “Sixtyseven istället för London

  1. Efter din rekomendation hittade jag mun favorit modell hos sixtyseven fodrade, perfekt till vintern:) men försöker hålla ut till efter jul. Tack för tipset:)

    Gilla

    1. jaaa dom har SÅ mycket fint. Å rejäla botten. Och jättebra passform, åtminstone till mina fötter 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s