elinsss.com 175a  elinsss.com 175 COSTUME (4) elinsss.com 175 COSTUME (2)

Sedan mars i år har jag presnumerarat på finska COSTUME och faktiskt upplevt att det varit en hyvens tidning. COSTUME är visserligen inrtiktad på trender och mode – något jag inte så där jätte jätte starkt brinner för – men jag upplever att den tar upp mycket annat också, som exempelvis inhemska designers och deras framgångar och nischer, vilket intresserar mig som formgivare. Eller vad sägs om artikeln gällande klädvård i senaste numret. HUR bra som helst! Dessutom har tidningen hjälpt mig att upprätthålla min magra finska. Alltid en bonus. Nu visar det sig ändå att tidningen lägger ner, buhuuu, och jag är åter igen på jakt efter ny inspirerande tidning inom kläddesign.

SNÄLLA TIPSA MIG! JAg har tidigare provat på svenska ELLE men tycker den handlade för mycket om opraktiskt lyxmode och för lite om konkreta saker som jag kan ta till mig. HABIT är en annan jag gillar skarpt och läste under studietiden, eftersom skolan prenumererade på den. Snodyr dock, och behandlar främst modebranschen i Sverige. Dilemma.

3 reaktioner till “Tidningstips?

  1. Mina absoluta favoriter, dock handarbetstidningar med allt möjligt från träd- till textilslöjd i många olika former, är Taito och Käsityö – Viron suurin käsityölehti. Båda innehåller alltid också jättebra och mångsidiga artiklar.

    Gilla

    1. sant! Har läst den några gånger eftersom vi har den på jobbet. Gillar skarpt artiklarna, även om hantverket i sig inte är det jag sysslar med. Skulle vill att det inriktar sig mer på just kläder (krävande jävel jag är :D)

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s