Alltså shit vilken vecka. En sådan där som man är nära lipen av lättnad när man rullar upp på infarten med bilen och man vet att det är två hela förtjusande långa fantastiska lediga dagar framför en. Flunsan är tillbax och det är så fruktansvärt TUNGT. Samtidigt byter vi period på jobbet, vilket betyder nya kurser, så jag kan inte vara sjuk och ledig. Det är störtomöjligt.

Nåh. Här ska det inte lipas utan njutas av helg. Stängde ögonlocken på soffan en liten stund och inledde sedan vad som kom att bli en fenomenal freda. Besökte först Wellness där jag fick naglarna fixade. Lyx lyx. God lillajul till mig själv. På kvällen kastade jag om till Dixie klänningen och gick på bloggkväll arrangerat av Linda/DinoDina. Jätte jätte jätte behaglig tillställning! Väldigt roligt att se folk, snacka, yra, skratta. Har varit hemmaråtta i för många månader nu och mina sociala talanger måste avrostas. Och så genast därifrån vidare till systern som ordnade middag för hela familjen. Aaaaaaaaah nästan för bra för att vara sant.

Trevlig helg. Och tack Linda!

elinsss.com 171 elinsss.com 171a

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s