Jag har nojsar mycket om kvalitet se senaste veckorna. Självklart försöker jag leva som jag lär, även om jag också gör missar ibland. Därför tänkte jag presentera mina absolut bästa köp i kläd- och accessoarväg de senaste åren, och även sälja bort sådant dom inte använts så mycket som planerat.

Först, favvisarna…

VÄSKA

elinsss.com 167 väskaI vintras köpte jag min 2OR+BYYAT läder väska från min gamla arbetsplats och det är lätt den absolut bästa väska jag ägt, någonsin. Rymmer enmiljard grejer, samtidigt mjuk och smidig. Lite ”råare” i stilen också och inte så feminin, vilket passar mig. Använts varenda dag i nästan ett år och ser fortfarande sprillans ny ut. Finns att köpa här.

SKOR

elinsss.com 167 (2) (1024x672)Dessa pärlor från märket Sixtyseven är de skor som fått absolut mest komplimanger genom åren, även om de är simpla och klassiska. Löv. Köpte dem år 2010 och they are still going strong! Rätt skovård (fett + vattenavstötande spray + klacka om) har varit avgörande faktorn. Och kvaliteten såklart. Denna exakta modell finns inte kvar men Sixtyseven gör överlag snorfina skor i vad jag upplever som vettig prisklass och bra kvalitet. Dessa och dessa står på önskelistan.

TOPP

IMG_9972 (800x533) (800x533)En ärmlös Filippa K topp i orange har använts kanske enmiljon gånger och är räddaren i nöden då jag inte vet vad jag ska ta på mig. Passar till allt. Fest. Vardag. Stora smycken. Alla årstider. Köpte den tillsammans med Henrica på en outlet för ett par år sedan. Det är förresten Henrica som fått mig att öppna ögonen för Filippa K. Silke ❤

SMYCKEN

elinsss.com 167c(8)Till vardag bär jag alltid samma smycken. Silver.  Inte så dyrbara som sådana, men abnormt känslovärde för mig. Halsbandet från Becoming jewelry är ett av dessa. En present till mig själv efter en jobbig period. Min silverringer jag bär dagligen är allihopa presentera från vänner och familj. Exempelvis konfirmationsringen som jag fick av min moster/gudmor år 2002. Äkta silver betyder att jag doppar dem i solverputs nu som då och de blir som nya.

PLÅNBOK

elinsss.com 167 (3) (1024x682)Min älskade älskade älskade pös/plånbok som även fått sjukt mycket kommentarer (till och med damen på posten!). Sanningen är att denna är köpt från Gina Tricot för 14,95€ … år 2009. Ibland kan budget vara kvalitet.

__________________________________________

Som ni märker kostar mina favoritprylar inte en smärre förmögenhet. Jag strävar själv efter att få valuta för pengarna och lyxprylar har aldrig lockat (kanske för att ekonomin inte tillåter). Budget funkar många gånger lika bra som lyx, men kvalitetskraven töjer jag aldrig på. Och ärligt sagt – ibland kan man inte veta, utan måste bara prova.

Har ni några favoriter därhemma? Tipsa! Vi kan hjälpa varandra att hitta kvalitativa produkter för humana priser. Har ju tidigare nämnt trosorna från Lidl haha. Senare i veckan kommer jag att ladda upp en del prylar på Syrrans som förtjänar en andra chans.

3 reaktioner till “Favoriterna

  1. Kul inlägg! Jag är jättenöjd med mina väskor från Målerås Läder. Bra kvalité, snygga stilrena väskor till bra pris. Likaså mina sidenunderklänningar från Sleep in Silk, billigare än andra ”fancy” märken med sidenplagg, jag vill betala för bra kvalité, inte för nå märke.

    Gilla

    1. Najs, okända märken för mig. Ska ta å kolla. Speciellt det där med siden underklänning. Vore superb julklapp 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s