elinsss.com 168 exactNämnde tidigare att butiken Exact i Ekenäs har bytt ägare, vilket även inneburit renovering och förändring. Gick förbi en sväng på fredagen då de slog upp dörrarna och kan inte säga annat än grattis – ser jättefint ut! En butik som jag tror kommer leverera länge och väl.

När jag entur spatserade i Ekenäs centrum gick jag förbi inredningsbutiken Popana som jag hört mycket gott om. Blev helt betuttad av deras vackra taklampor. Jag och sambon delar en liten besatthet av just fina och dyra lampor men har inte plats för fler. Snyft. För att inte tala om alla andra fina prylar. Här hittar man garanterat julklappar. Än en gång kan jag konstatera att det finns mängder med fint i våra lokala butiker och mitt mål är att köpa de flesta av årets klappar här i Raseborg!

elinsss.com 169 Popana

2 reaktioner till “Butiker i grannbyn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s