exact_bild

Halleluja, fredag igen! En helt perus arbetsdag med Visuell kommuniaktion som tema. Inga konstigheter. Däremot väntar sköjiga helgplaner.

Idag öppnar klädbutiken EXACT sina dörrar i Ekenäs igen efter en veckas renovernade och ombyggande. Nya ägare. Ung kvinna som håller i trådarna. Eller i min ålder – vilket kanske inte är så ungt mer haha. Men i alla fall. Tycker det är jättehärligt att nya krafter tar över och förnyar här i Raseborg. ÄLSKA LOKALT! Klockan 16.00 slår de alltså upp dörrarna igen och firar till det. Så där har ni program om fredagen inte bjuder på något kuligt. Jag kommer att åka förbi, om inte idag så imorgon.

 

2 reaktioner till “Exact

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s