elinsss.com 165 esdesign

Ännu en kväll tillbringad i studion. Har varit dödens hela dagen på jobbet men repade mig till kvällen och kunde inte hålla tassarna borta. Finslipade mönster och sydde ihop en svart klänning med samma cut-out ärmar som tidigare. Funkade mycket bättre i detta fallande viskostyg. Och då modellen är lätt a-lineformad ryms min feta mage in utan problem. Med utrymme att växa dessutom. Halleluja! Så nu har jag åtminstone en klänning kirrad till festligheterna vid årsskiftet. Bra så. Denna kommer att sys upp i flera färger till sommaren. Tänker mig hallonrött och bokoltblått. Vore tjusigt.

En t-shirts version har redan konstruerats och sytts upp i det svartvita spräckliga tyget som skymtar nedan, även det viskos. Men jävlar vad svårt det är att fota i detta mörker. Och inte har jag fått iväg kameran på service heller som jag skulle. Voi voi.

elinsss.com 146 (2)

En reaktion till “Brunch dress

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s