IMG_8161 (1024x763)

Jätte jätte lyckad Klädbytardag på lördagen enligt mig! Mycket folk, mycket kläder. Exakt så som det ska vara. Var så tankspridd på morgonen att jag glömde kameran hemma men kom hem med två ”nya” plagg jag också. Lyckades även kraxa ur mig (bokstavligen)  lite tankar kring kläder och kvalitet som planerat, men jestas vad liiiiite man hinner säga på ynka 30 minuter. Bara peta lite på ytan. Svårt för mig som har jättemycket att säga och gärna pratar långt och länge. Det här med klädkonsumtion är ett mega-viktigt tema som borde spridas, främst bland unga som utgör en stor grupp konsumenter. Så har ni någon grupp/klass som kanske borde lära sig mer om kläder och kvalitet eller få sig en funderare kring sin egen konsumtion så tycker jag ni ska kontakta mig (elinsandholm@hotmail.com) eller Marthaförbudet för att boka en hel föreläsning. Man hinner med mycket mer på en timma eller två. Diskuttera. Fundera. Inse.

Oooooch som jag gissade blev jag sjuk genast då jag steg innanför dörren hemma. Alltid samma sak. Mår halvtaskigt, pressar bort flunsan under arbetsveckan och så när helgen kommer och man kan slappna av så smäller det. Surt. Sov bort resten av lördagen och mår fortfarande lite apa. Men vad gör man. Stiger upp och går på branschmöte. Och så vidare på jobb. Heijja heijja.

2 reaktioner till “Sjyyyk

  1. Tack för en mycket intressant föreläsning! Surfade omkring efter lite festkläder igår och märkte att jag automatiskt kollade vad de var gjorda av. Jag måsta riktigt plocka fram fiberkartan du delade ut. Ett plagg ratades genast tack vare denna infon.

    Gilla

    1. åååh vad glad jag blir! super! jätteroligt att kunskapen kommer till nytta 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s