Gårdagen blev hektisk då jag bara hann hem och svänga efter jobbet innan bilen gasade vidare i mörkret till Snappertuna för att hålla föreläsning om Kläder och kvalitet. Min första. Dock inte sista. Och jag kunde ju inte få en behagligare grupp som första! En kasa Snappertuna Marthor på gott humör, goda kakor och kaffe. Gick som smort, även om just dessa Marthor – i ålder äldre vuxna – inte är hysteriska shoppare. Jag tror att min föreläsning skulle göra mest nytta bland ungdomar och unga vuxna, som köper väldigt mycket kläder utan att tänka på vad det innebär. Vink vink till skolor och andra ungdomsgrupper – boka in mig genom att kontakta Marthaförbundet 😉 Och vill du höra en kortare version av föreläsningen ska du komma på klädbytardagen i Ekenäs inkommande lördag. Där kommer jag och Janine Smeds att snacka kläder och konsumtion, bland annat.

Hysse schema fortsatte idag. Dagen började sådär tjusigt med att jag försov mig. KUL. Så hade tio minuter på mig att kasta på kläder och bre en smirglare som jag slukade i bilen. Dessutom hade jag fem saker för mycket inbokat så allt krockar med varandra.  Möte gällande mitt arbetskontrakt. Ultraljud i Ekenäs. Personalmöte och samtidigt åtta timmar undervisning. Borde även ha hållit en till föreläsning i Helsingfors idag på dagen men det var ju störtomöjligt. En sån där dag då man borde kunna dela sig själv i tre bitar… Men jag gjorde det bästa av det, det vill säga kutade benen av mig och pratade lite för fort. Nu – väl hemma – tog jag en promenad med en bästis och öste all stress ur mig (våra diskussioner handlade om maktgalna dårar, människovåld, självmord och orättvisor i världen. Mysigt. Not so much. Men ibland nyttigt att ventilera. Tack vännen). Ska dricka glögg i soffan och njuta av att vara Finländare resten av kvällen. Lugnare tempo och bättre nerver imorgon.

PS. Det blir en pojke ❤

5 reaktioner till “Fullt ös

    1. jaa vad roligt. Alltid jobbigt att vänta. men skönt sen när man får se att allt ser bra ut. Håll ut! 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s