slide 1

En sån där avslappnad helg förbi igen. Låg halvdäckad i soffan här hemma med några favvobrudar igår (jättejätte tacksam att min vänner tycker om att vara hemma  nu när jag är tjockis) och så firade vi farssorna idag, som sig bör. Men var tvungen att avsluta kaffekalaset lite tidigare för att förbereda inför morgondagens föreläsning. Och då syftar jag inte på jobbet (Axxell), utan Kläder och kvalitet föreläsningen jag skall håll för Snappertuna Marthor imorgon. Yess vad roligt. Den första av fler.

Nämnde tidigare att jag inlett ett litet samarbete med Marthaförbundet och hakat på deras Garderoben projekt och fungerar som föreläsare med temat kläder och kvalitet. Jag har miljoner saker att säga inom ämnet, men ska det pratas i 90 minuter kräver det ändå en del planering. Så jag har såsat ihop en presentation på 14 slides och skrivit en del punkter att gå efter. Blir spännande det här.

Snappertuna imorgon efter jobbet alltså.

slide 6 slide 12Foton: Karin Lindroos

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s